کارنکن داستان زندگی آدمهاییه که با شغلشون زندگی میکنن، آدمهایی که وقتی سر کارشون هستن، لازم نیست مدام به ساعت نگاه کنن که کی کار تموم میشه و وقت زندگی کردن میرسه.
توی پادکست کارنکن در مورد مسیر شغلی آدمها باهاشون گفتگو میکنیم.
شنیدن از طریق اپلیکیشنهای پرطرفدار (در iOS و Android)
دیدن کارنکن در یوتیوب (قندشکن روشن باشه):
آخرین قسمتهای پادکست کارنکن
رادیو کارنکن، ۳۴: چگونه درآمد دلاری داشته باشیم؟ گفتگو با امیرحسین قربانحسینی
میدونستید توی ایران هم میشه درآمد دلاری داشت؟ کافیه مهارتهای ارزشمندی داشته باشیم و بتونیم این مهارتها رو به یه شرکت خارجی بفروشیم. اون وقت میتونیم در حالی که توی خونۀ خودمون توی هر گوشۀ ایران نشستیم، از راه دور کارها رو انجام بدیم و دستمزدمون رو به دلار بگیریم. این یعنی یه فرصت خوب …
رادیو کارنکن، ۳۳: فروشگاه اینترنتی – گفتگو با بهداد مبینی، بنیانگذار تکنولایف و همبنیانگذار ویداوین
حواسمون هست که الان تو هر گوشۀ ایران که هستیم، میتونیم یه فروشگاه اینترنتی داشته باشیم و این یعنی دسترسی به یه بازار ۸۰ میلیونی؟ فرصتی که همین چندسال پیش فراهم نبود و حیفه که ازش استفاده نکنیم. اما آیا همۀ فروشگاههای اینترنتی، موفق میشن؟ چی میشه که یه فروشگاه اینترنتی فروش خوبی داره و …
رادیو کارنکن، ۳۲: ناصر غانمزاده – بخش دوم: کتابها مهمترن یا آدمها؟
تو قسمت ۳۱ بخش اول گفتگو با ناصر غانم زاده رو شنیدید، که البته اگر نشنیدید، پیشنهاد میکنم برید و اول اون رو بشنوید. توی اون قسمت (یعنی ۳۱) با توجه به تجربۀ ناصر، در مورد مفهوم استارتاپ و راه انداختن یه کسب و کار و مسائل مرتبط حرف زدیم. توی این قسمت، یعنی قسمت …
رادیو کارنکن، ۳۱: ناصر غانمزاده – بخش اول: استارتاپ چیست؟
اگر یه ایده ای داشتم از کجا بفهمم این ایده خوبه و اصطلاحا جواب میده؟ برای اجرا کردن این ایده، باید از کجا شروع کنم و دقیقا باید چیکار کنم؟ استارتاپ چیه اصلا؟ چی شد که از یه جایی به بعد نوعی از کسب و کار رو اسم استارتاپ روش گذاشتن؟ توی این قسمت از …
رادیو کارنکن، ۳۰: سهیل علوی، مدیرعامل ریحون و همبنیانگذار tribe
مهمان این قسمت، سهیل علویه. سهیل رو توی ایران به مدیرعاملیش توی ریحون میشناسن. الان هم توی کانادا، یه استارتاپ جدید به اسم ترایب (یعنی قبیله) رو راه انداختن که چندین بار جذب سرمایه موفق داشته و رشد خیلی خوبی هم داره. سهیل خودش یه پادکست هم داره و خوشصحبت هم هست و همین باعث …
رادیو کارنکن، ۲۹: همه میخوان دکتر بشن! – امیرمحمد قربانی، دانشجوی ممتاز پزشکی
متوجه شدین توی این سالها اکثر والدین میخوان که بچههاشون دکتر بشن؟ آیا رشته پزشکی اینقدری که به نظر میرسه جذاب هست؟ میدونستید که یه تحقیقی نشون میده بیش از ۶۰ درصد دانشجوهای پزشکیِ این سالها، بعد از آشنا شدن با واقعیتهای رشتهشون، نوعی از افسردگی رو تجربه میکنن؟ مهمان این قسمت، یک دانشجوی سال …
رادیو کارنکن، ۲۸: شهرزاد پاکگوهر، فعال در حوزۀ بلاکچین – چرا ایران رو دوست داریم؟
این حس وطن دوستی ما از کجا میاد؟ چی میشه که دوست داریم برای بهتر شدن وضعیت ایران کاری بکنیم؟ چقدر باید این حس رو جدی بگیریم؟ توی این قسمت از رادیو کارنکن، در مورد این سوالات با مهمانمون حرف خواهیم زد. البته که این گفتگو، چیزی بیش از این سوالات خواهد بود و حرفهای …
رادیو کارنکن، ۲۷: کیوان محیطمافی، مدیر ارشد محصول در دیجیکالا
این قسمت یه مهمان خوش فکر، باتجربه و کاردرست و همزمان متواضع و فروتن داریم. کیوان محیط مافی در حال حاضر مدیر ارشد محصول در حوزه عملیات تو مجموعه دیجیکالاست. یه چند سالی میشه توی دیجیکالا کار میکنه، ولی قبلش هم سالها توی شرکتهای بزرگی مثل کیسون و مپنا هم کار کرده. با کیوان از …
به رادیو کارنکن گوش کنید
حمایت از رادیو کارنکن
اگر شنونده پادکست هستید
کاش میتوانستم برای این لحظات توصیفی پیدا کنم، عالی بسیار کم است برایشان: وقتی شنوندگان از نقاط مختلف ایران یا حتی از هرات افغانستان پیغام میدهند و از تاثیر کارنکن بر روی زندگیشان میگویند، حظ عظیمی میبرم.
اگر لطف شما شنوندگان رادیو کارنکن نبود، این حظ فراهم نمیشد.
از این جهت کارنکن مدیون شماست که به آن گوش میدهید و به دیگران هم معرفی میکنید.
کارنکن اهداف متعددی دارد، اما گسترش امید در جامعه ناامید امروز ایرانمان، از اهداف اصلی آن است.
شنوندگانی از سرتاسر ایران با شنیدن داستان واقعی آدمهایی که از جنس خودشان هستند، امید خواهند داشت برای تلاش بیشتر. و البته که ایده خواهند گرفت برای هرچه موثرتر کردن این تلاشها.
اگر در شبکههای اجتماعی از کارنکن گفتید، حتما با منشن کردن یا هر روش دیگری به ما هم اطلاع دهید.
از قسمتهایی بگویید که برایتان جذاب بوده و دیگران را هم به شنیدن آنها از طریق اپلیکیشنهای پادکست دعوت کنید.
لینک تمامی اپهای پادکست هم که در همین صفحه موجود است.
اگر کسب و کار هستید
اگر صاحب کسب و کار هستید و برایتان جذاب است که صدای شما به گوش شنوندگان پادکست کارنکن برسد، یک ایمیل به karnakon.podcast در جیمیل بزنید.
در پاییز ۹۹ هر قسمت از رادیو کارنکن حداقل ۲۰ هزار دفعه از طریق اپلیکیشنهای پادکست شنیده شده است.
با حمایت از کارنکن، علاوه بر معرفی کسب و کارتان، حامی امید هم خواهید بود.
شبکههای اجتماعی