با توجه به رونق کسب و کارهای حوزۀ IT در این سالها (و سالهای آینده) اگر در سبد مهارتیمان، برنامهنویسی یا طراحی سایت باشد، شانس زیادی برای پیدا کردن شغل دلخواهمان خواهیم داشت.
در این قسمت از سری یک چیز خوب سایتی را خدمتتان معرفی میکنم که به کمک آن میتوانید به یادگیری چند زبان برنامهنویسی، طراحی سایت و ساختن فروشگاه اینترنتی بپردازید.
یک تیم خوب به نام وی لرن از خرداد ۹۶ مجموعه آموزشهای آنلاین خوبی را بر روی وبسایتشان قرار دادهاند.
بد نیست با این تیم از زبان خودشان آشنا شوید (از اینجا):
“داستان از آنجا شروع شد که پس از چندین سال، بالاخره بغضمان از این روند سیستم آموزشی که در دهه اخیر در جامعه به وجود آمده است ترکید!
پروژه “وی لرن” کودکی است که نزدیک ۳ سال بر روی پیاده سازی آن تحقیقات مفصلی انجام شده است و در این مدت چندین بار دستخوش تغییرات بنیادینی گشته است. تغییراتی که حتی در مراحل پایانی فاز اجرا رقم خورد و مجدد همه چیز از ابتدا آغاز گردید.
ما منکر تحصیلات آکادمیک نیستیم، اما برخی از ما آنقدر سرگرم مدرک گرایی و کمّی نگری شده ایم که به کلی فراموش کرده ایم معنای آموزش و کسب علم چیست… تعلیم و تعلم عبادت است و هدف دانشجو (طالب علم) می بایست رشد باشد و زمانی می توانیم آموزش را موثر بدانیم که این امر در خروجی آن محقق شده باشد.
پروژه وی لرن بوجود آمد، تا شبکه ای از عاشقان یادگیری و یاددهی را ایجاد و در حد توان خود، آموزش محتوا محور را در میهن عزیزمان احیا کند…”
یکی از جنبههای خیلی جذاب این آموزشها برای من وجود آموزشهای گام به گام در این سایت است. مثلا در دورۀ طراحی سایت با وردپرس حتی اگر شما ندانید هاست و دومین چیست هم میتوانید با این دورۀ آموزشی همراه شوید و در گامهای ابتدایی مبانی را یاد بگیرید و به مرور از آموزشهای تکمیلی هم بهرهمند شوید.
آموزشهای مفید دیگری هم در این سایت هست که برای آشنایی با آنها پیشنهاد میکنم سری به وبسایت وی لرن بزنید.
پسنوشت
یک مرجع خیلی خوب بین المللی برای یادگیری زبانهای برنامهنویسی هم مجموعۀ w3school است. در این سایت شما میتوانید علاوه بر یادگیری آنلاین، تمرینهایتان را هم همانجا اجرا و رفع اشکال کنید. بد نیست به این سایت هم سری بزنید.
[maxbutton id=”2″ url=”https://aminaramesh.ir/category/%DB%8C%DA%A9-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D8%A8/” text=”سری یک چیز خوب” ]
دیدگاه ها
چیزهای خوب ما هم نبودنشون از بودنشون بهتره. زیاد روی این چیزهای خوب نما حساب نکن، ناامیدت میکنند.
سایت ویلرن چند روز هست آفلاین شده. برنامه آموزشی خودت رو بر اساس ویلرن بذاری، حتی بعضی آموزش هاشون رو خریداری کنی بعد خیلی راحت همچی دود بشه بره هوا. بدون هیچ مسئولیت پذیری!
معلوم نیست اصلا برگرده و اگر برگرده میشه به بودنش اعتماد کرد.
من چند ساله عضو این سایتم و خیلی از تخصص هام رو مدیون شون هستم. آدم های عجیب و جالبی هستن،مشخصه نیت و دغدغه آموزش دارن و بهشون نمره ۲۰ میدم…
انرژی رو توشون میبینم فقط حیف که دیگه کمتر آموزش میذارن.
به هرحال این روزها کمتر پیدا میشه افرادی اینجور علم شون رو در اختیار بقیه رایگان بذارن.
خیلی ممنون از سایتی که معرفی کردین
در ضمن سایتتون هم عالیه
سایتشون رو بسی دوست داشتم، خیلی قشنگ گام به گام مراحل رو توضیح داده و مخاطب گیج نمیشه.
عه…؟ الان که مطلبت رو کامل(تر) خوندم دیدم که تو هم به این قضیه گام به گام اشاره کردی، باور کن قبلش نوشته بودم 😉
سلام امین جان صبح بخیر منم به عنوان به مهارت کاربردی شروع کردم به یاد گیری طراحی وب نمیدونم چقد زمان میبره چیزی ازش یاد بگیرم اما روزی یک ساعت پیوسته دارم میخونم ازش، سایت فارسی که گفتی رو نمیشناختمش اما دوستم که مهندس کامپیوتر قابلیه برای شروع کار w3schools.com رو معرفی کرد که خیلی خوبه حتی برای یه مبتدی مثل من.ممنون بابت معرفی چیز های خوب
پست
سلام داوود
البته منم به این سایت اشاره کرده بودم توی متن…