چند درصد از ما فکر میکنیم حالا که در فلان رشته درس خوانده ایم، باید حتما با استفاده از همین مدرکِ اخذ شده کسب درآمد کنیم؟
فکر میکنم خیلی از ما اینگونه باشیم. چون اکثرا هم موفق به پیدا کردن کاری مناسب در حیطه مربوط نمی شویم، از سر استیصال تصمیم میگیریم به دانشگاه برگردیم و مدارک بعدی آن رشته را بگیریم. غافل از اینکه احتمالا این کار تنها منجر به تبدیل شدن ما از یک لیسانس/فوق لیسانس بیکار به یک فوق لیسانس/دکتر بیکار میشود، به اضافه اینکه بخشی از عمرمان را آنطور که باید “زندگی” نکرده ایم.
ایمان پندی، دامپزشکی است که در سالهای آخر تحصیلش تصمیم گرفته با استفاده از یکی از مهارتهایش کسب درآمد کند. زبان انگلیسی را به همان شیوه جالبی که یاد گرفته، شروع به تدریس کرده است.
او جزوه های خلاقانهاش را در سایتش میفروشد، کلاسهای غیرحضوری برگزاری میکند و در لحظه نگارش این پست قرار است اولین کنسرت آموزشی زبان را برگزار کند. صفحه اینستاگرامش هم بیش از ۳۶۱۰۰۰ دنبال کننده دارد.
خودِ ایمان میگوید هفتهای یک روز هم برای دامپزشکی اش وقت میگذارد و با توجه به درآمدی که از راه تدریس زبان دارد، فعلا وقت بیشتری برای دامپزشکی نخواهد گذاشت. این یعنی ایمان پندی خودش را محدود به رشته دانشگاهی اش نکرده و به چیزی که علاقه داشته، پرداخته و کار نکرده. به نظر میرسد یکی از جنبههای فرعی چنین روندی، درآمد خوبی است که نصیبش شده است.
شما هم میتوانید داستان کارنکن خودتان را بسازید، روی لینک زیر کلیک کنید:
[maxbutton id=”2″ url=”http://bit.ly/2HkNgBV” text=”نقشه راه کارنکن” ]
دیدگاه ها
سلام
رضا آرش نیا هم با همین سبک و با صدایی فوق العاده آموزش میده.
بسیار هم عالی، استفاده از کدینگ برای آموزش زبان! فکر کنم حدود دو سال پیش بود که جزوه رو از سایت ایشون خریدم، ولی اون زمان فرصت نشد مطالعه کنم (البته اگر اشتباه نکنمسایت ایشون بود، چون نامه دامنه اش برام آشناست)
آقای مرتضی جاوید هم هستن که توی این زمینه که خیلی مشهورن و نزدیک یک میلیون(!) فالوئر دارن. البته نمیدونم دکترای ایشون چی هست.
راستی امین عزیز، فکر میکنم اینجای مطلبت نیاز به ویرایش داشته باشه: “خودِ ایمان میگوید روزی یک هفته هم برای دامپزشکی اش وقت میگذارد”
پست
مرسی که گفتی سینا، اصلاحش کردم.
کنسرت پژوهشی؟
یادگیری زبان میشه حفظ کردن کلمات ۵۰۴ با تکنیک های عجیب؟